Hvem er vi?

Vi er overbevist om at det blir enklere for deg å nå målet ditt hvis du har en heiagjeng i ryggen. Vel her har du oss. Vi har lagt sjela vår i å jobbe frem Klart Du Kan metoden fordi vi vet hvor viktig det er å ta godt vare på deg selv, både fysisk og mentalt.

Ingvills historie

Vektproblemene startet da jeg var et år i USA som utvekslingsstudent. Deretter la jeg på meg over 30 kg etter to svangerskap. Jeg prøvde alt. Jeg gikk som regel ned i vekt, men dessverre kom kiloene alltid tilbake. Jeg slet veldig med søtsug og småspising og følte på håpløshet og frustrasjon når jeg hele tiden måtte starte på nytt. Det ble faktisk en livsstil å slanke seg.

Men da jeg kom over den amerikanske psykologen Judith Becks vektprogram med kognitive teknikker for atferdsendring og etablering av nye vaner, fant jeg noe som kunne være en løsning.

Tradisjonelle slankekurer er ofte så endimensjonale med fokus på kalorier. Det hjelper ikke i lengden hvis du ikke jobber med deg selv mentalt og legger en ny plan for livet, ikke bare for akkurat den perioden du skal gå ned i vekt. Jeg lærte meg ulike teknikker for å endre tankemønstrene, skape nye vaner og bekjempe min indre sabotør.

Jeg lærte meg å være tålmodig, bruke lengre tid på vektnedgangen og heller ha fokus på å bygge nye vaner. Ingenting er forbudt, men jeg ble mer bevisst på hvilke mekanismer som styrer hjernen min og hvordan jeg skal jobbe med disse. Ja, det handlet en del om mat, men minst like vesentlig er det å legge vekt på egenomsorg, søvn, vann og aktivitet.

Jeg gikk ned 30 kg på denne måten, og disse kiloene har aldri kommet tilbake. Nå brenner jeg for å hjelpe deg med å endre dine vaner sånn at du også kan lykkes med varige endringer.

Som sett i

Heges kompetanse

Hege er medeier og spesialsykepleier med utdanning innen både psykisk helse og kognitiv terapi. Jeg har lang erfaring i å hjelpe mennesker som vil gjøre forandringer i livet sitt og bli den de ønsker å være. Jeg gleder meg veldig til å være her for deg på veien din!

Nå er det din tur!

Kom å si her til oss på Instagram så blir vi bedre kjent.
Vi gleder oss til å oppnå resultater sammen med deg.
Spørsmål? Send oss en mail på mail@weightwellness.no så svarer vi deg raskt