Knekk slankekoden!
Nå din trivselsvekt- UTEN diett.

 

Med suksessgaranti

Kjenner du deg igjen?

 • du er lei av å bruke energi og tid på å gå ned i vekt, uten å få de varige resultatene du ønsker deg
 • du er lei av at du ikke greier å gjennomføre 
 • du er lei av å aldri være fornøyd
 • du er usikker på hva du skal spise 

Det du trenger er en løsning som er forenelig med din hverdag og ditt liv – som gir deg de varige resultatene du fortjener, hele livet ut.

Jeg stresser ikke med slanking lenger. Jeg spiser mat jeg liker når jeg er sulten. Bruker veldig mye grønnsaker med gode smaker i maten.

Har lært meg å planlegge, om enn ikke i detalj, men iallefall tenke over hva jeg skal spise den neste dagen. (jeg har aldri vært flink med planlegging, så dette er en stor forbedring for meg) Samtidig tenker jeg over hvordan dagen i forveien gikk. Har også fått gode vaner i forhold til søvn og vann.

Tilslutt må jeg nevne det jeg tror har hjulpet meg mest: å være snill med meg selv. Jeg har gitt meg selv lov til å nyte gode opplevelser med egenpleie, aktiviteter, velvære og det å gi litt f…. Være god nok og fornøyd med meg selv. Det har vært så godt å høre dere gjenta dette gang på gang… Nå sitter det meste.

Tusen takk for meg!

Anne Margrete

Hvordan ville livet ditt vært om du…

 • klarte å gå ned i vekt en gang for alle, uten å snu hele livet på hodet
 • fikk bedre helse, både mentalt og fysisk
 • skapte deg hverdagsvaner som du elsker og som du kan beholde livet ut
 • fikk mer overskudd i hverdagen og gode valg ble lett å ta
 • følte deg fin og trives med deg selv og din livssstil

Dette får du i Klart du kan kurset

Vektnedgang trenger ikke være vanskelig. Og du skal ikke være redd, for at du ikke lykkes! Du får tett personlig oppfølging, for å sørge for at du garantert kommer deg i mål.

STEG FOR STEG

Videoleksjoner og inspirerende oppgaver som vil føre deg til din trivselsvekt.

Tett og individuell oppfølging

Du får tett personlig oppfølging, for å sørge for at du garantert kommer deg i mål.

2 ukentlige gruppecoachinger gjennom hele kurset

Felles livecoaching hver mandag og torsdag. Opptak legges ut i etterkant.

Tilgang til din egen heiagjeng

I vår private Facebook gruppe møter du andre fine og likesinnede damer som du kan dele spørsmål, erfaringer, mestring og heiarop med.

STEG FOR STEG

Videoleksjoner og inspirerende oppgaver som vil føre deg til din trivselsvekt..

Tett og individuell oppfølging

Du får tett personlig oppfølging, for å sørge for at du garantert kommer deg i mål.

2 ukentlige gruppecoachinger gjennom hele kurset

Felles livecoaching hver mandag og torsdag. Opptak legges ut i etterkant.

Tilgang til din egen heiegjeng

I vår private Facebook gruppe møter du andre fine og likesinnede damer som du kan dele spørsmål, erfaringer, mestring og heiarop med.

Det å sette fokus på de rette tingene, og lære seg å jobbe med dem, gjorde at jeg har nådd mine mål. Jeg vet at dette ikke er over ennå, for egentlig er det like mye en start når målet er nådd. Selv om jeg sakte har lagt en ny vei, så må jeg fortsette til det blir en vane. Da jeg startet på dette programmet var jeg allerede i gang, men hadde ikke tenkt slik dere har lært meg.

Å drikke nok vann må jeg enda jobbe med. Maten har ikke vært noe problem, men sukkerhungeren
var vanskelig noen ganger. Viktig å få i seg nok mat og nok proteiner. Jeg har ikke vært flink til å skrive ned notiser i boken, men jeg har tatt det kjapt i hodet. Bestemt meg for hva dagen og uken skulle inneholde. Det beste mener jeg, er at ingen andre skal bestemme hva jeg skal spise. Den kaken står ikke på listen min i dag, så da så. Genialt. Jeg har nok også vært litt vel streng, og det er en fare ved det. Særlig hvis man har følelsen av alt eller ingenting. Jeg jobber fortsatt med den. Lov å ta en bit.

Kose seg i øyeblikket, og så være fornøyd. Tusen takk, jeg har troen på at denne gangen har livet snudd rett vei. Jeg er ikke bare lettere. Jeg er friskere og gladere enn på lenge.

Linda

Motta ditt personlige verktøyskrin

(Yes, vi sender deg faktisk en personlig pakke i posten)

Klart du kan DAGBOKA

Dagboka hjelper deg å holde daglig fokus gjennom hele prosessen.

Klart du kan VANEGUIDE

Din guide til konkrete TIPS du kan enkelt gjennomføre i din hverdag.

Klart du kan MESTRINGSKORT

Med disse geniale mestringskortene overvinner du søtsug, cravings og dørstokkmila, og de vil styrke selvtilliten din på at dette vil du klare.

Klart du kan DAGBOKA

Dagboka hjelper deg å holde daglig fokus gjennom hele prosessen.

Klart du kan VANEGUIDE

Din guide til konkrete tips du enkielt kan gjennomføre i din hverdag.

Klart du kan MESTRINGSKORT

Med disse geniale mestringskortene overvinner du søtsug, cravings og dørstokkmila, og de vil styrke selvtilliten din på at dette vil du klare.

En liten smakebit av W. Wellness Journalen

Vil takke for et supert opplegg i WeightWellness

Jeg er 53 år gammel og har prøvd alt som kan prøves siden jeg var 16 år.
Forskjellige pulver kurer, karbohydrat kur, 2 ganger kjevelås, fastekurer, sykehus kuren(suppe). Gikk ned i vekt da jeg holdt på, men gikk fort opp i vekt igjen da jeg avsluttet kurene.
WeightWellness er jo bare en livstilsendring, så det er noe du kan leve med resten av livet, alt er basert på at man går sakte fram og endrer sine dårlige vaner, men allikevel rom for å kose seg. Så dette er noe alle greier, da ingen sier alt skal skje på 1 uke eller måneder, Alt er individuelt fra person til person.
Hoved motto er 1% bedre for hver dag.
Dette vil jeg anbefale til alle som sliter med sin helse, om det er bevegelse eller vekt.
Jeg har blant annet vent meg til å drikke vann, noe jeg ikke har gjort på minst 30 år. Bare det er jo en stor gevinst for min kropp. Har også gått stille og rolig ned i vekt og greier mer eller mindre å holde den for så å gå litt mere og mere ned. Etter dette kurset føler jeg at jeg har lært så mye om meg selv at jeg fint kan fortsette reisen på egen hånd.
Nok en gang tusen takk for hjelpen.

Ann Kristin Langhanke

Klart du kan kurset er for deg som…

 • vil spise mat du elsker og som gjør deg godt
 • vil gi deg selv mer egenomsorg i hverdagen
 • vil ta små og enkle grep i ditt tempo, sånn at din helsereise ikke blir for overveldende
 • vil overvinner dørstokkmila, og faktisk komme deg på aktivitet eller trening
 • vil ha mer overskudd og energi til å gjøre det du har lyst til

Tilbakemeldinger

Jeg tenkte det handlet om vektnedgang, men det ble så mye mer. WW livsstilsendring handler først og fremst om min måte å tenke på, mine mål, ta gode valg, gode levevaner, mestre og ikke gi opp. Det handler ikke om alt jeg ikke kan gjøre, eller spise, men om gode vaner til godt kosthold, trening og god helse.

Jeg har funnet en sunn livsstil der jeg opplever mestring, vektnedgang, glede og egenomsorg. Det beste av alt er at jeg trives og gleder meg til fortsette med min WW livsstil. 

- Helene 58 år, Ryfylket

Å bruke verktøyene som WW har gitt meg, fikk meg til å kunne gjennomføre uten å føle at jeg gikk glipp av noe og at jeg måtte mobilisere en steinhard viljestyrke hver gang en fristelse lyste mot meg. Og buttet det skikkelig i mot, så var det kort vei til personlig veiledning av Ingvill eller Hege, som fikk meg tilbake til sunt mindset.

Jeg har gått ned 11 kg, og for første gang har jeg gått ned i vekt uten å føle at jeg gikk på en diett eller at jeg forsaket noe. Disse 11 kg kommer til å forbli historie. Jeg har verktøyene til å holde de borte, takket være Ingvill og Hege i WeightWellness

- Jorunn 52 år, Bergen

Jeg ville dele en god nyhet med dere; nå har jeg nådd det første delmålet mitt! Den 1. januar veide jeg 93,3 kg – og i dag veide jeg 82, 9. Da har jeg altså gått ned 10, 4 kg – jeg føler meg veldig glad og stolt over meg selv over å ha klart det!

Og så er jeg veldig, veldig takknemlig for den utrolig gode støtten jeg har fått fra dere underveis!

Tusen takk!

Astrid

Jeg tenkte det handlet om vektnedgang, men det ble så mye mer. WW livsstilsendring handler først og fremst om min måte å tenke på, mine mål, ta gode valg, gode levevaner, mestre og ikke gi opp. Det handler ikke om alt jeg ikke kan gjøre, eller spise, men om gode vaner til godt kosthold, trening og god helse.

Jeg har funnet en sunn livsstil der jeg opplever mestring, vektnedgang, glede og egenomsorg. Det beste av alt er at jeg trives og gleder meg til fortsette med min WW livsstil. 

– Helene 58 år, Ryfylket

Å bruke verktøyene som WW har gitt meg, fikk meg til å kunne gjennomføre uten å føle at jeg gikk glipp av noe og at jeg måtte mobilisere en steinhard viljestyrke hver gang en fristelse lyste mot meg. Og buttet det skikkelig i mot, så var det kort vei til personlig veiledning av Ingvill eller Hege, som fikk meg tilbake til sunt mindset.

Jeg har gått ned 11 kg, og for første gang har jeg gått ned i vekt uten å føle at jeg gikk på en diett eller at jeg forsaket noe. Disse 11 kg kommer til å forbli historie. Jeg har verktøyene til å holde de borte, takket være Ingvill og Hege i WeightWellness

– Jorunn 52 år, Bergen

Jeg har tidligere vært jojo-slanker og har prøvd det meste av diverse dietter opp gjennom årene. Endelig kjenner jeg at dette jeg gjør nå ved hjelp av WeightWellness er til hjelp, gjennom å ha støtte og bli heiet på, få gode tips, samtidig som jeg finner min vei.

Jeg har gått ned 13 kilo og prøver å tenke at 1% bedre hver dag er godt nok og det greier jeg! Mine minivaner har satt seg fast i sinnet mitt og er blitt en del av dagene mine. Min motivasjon er at jeg vil føle meg letter både til sinns og i kroppen for å ha mer ork til å håndtere livets utfordringer på en bedre måte.

– Rita Lilleheier 62 år, Hvaler

Og når du ikke trodde det kunne bli bedre, så tok du feil!

Hvis du melder deg på innen fristen, får du 2 fantastiske BONUSER

Bonus 
Bli klar for endring!

Hege er  psykiatrisk sykepleier og kognitiv terapeut. Hun har over 20 år med erfaring fra helsevesenet, der hun har jobbet tett med mennesker.  Gjennom 5 videoleksjoner og spennende oppgaver, får du en mental KICKSTART på din helsereise.

Verdi kr. 1 497,-

Din pris kr. 0,-

Kom i gang med styrketrening!

Ingvill har gått ned 30 kg, og en av de tingene som hjalp henne masse var styrketrening.

Hun viser deg sine favorittøvelser, og disse passer godt for deg som ikke har trent mye styrke før.

Styrketreningsprogrammet er tilpasset deg som har tilgang på et treningssenter, men noen av øvelsene kan fint gjøres på stuegulvet hjemme. Du får videoer og veiledning!

Verdi kr. 1497,-

Din pris kr. 0,-

Og når du ikke trodde det kunne bli bedre, så tok du feil!

Hvis du melder deg på innen fristen, får du 2 fantastiske BONUSER

Bonus 

Bli klar for endring!

Hege er  psykiatrisk sykepleier og kognitiv terapeut. Hun har over 20 år med erfaring fra helsevesenet, der hun har jobbet tett med mennesker.  Gjennom 5 videoleksjoner og spennende oppgaver, får du en mental KICKSTART på din helsereise.

Verdi kr. 1 497,-

Din pris kr. 0,-

Bonus

Kom i gang med styrketrening!

Ingvill har gått ned 30 kg, og en av de tingene som hjalp henne masse var styrketrening.

Hun viser deg sine favorittøvelser, og disse passer godt for deg som ikke har trent mye styrke før.

Styrketreningsprogrammet er tilpasset deg som har tilgang på et treningssenter, men noen av øvelsene kan fint gjøres på stuegulvet hjemme. Du får videoer og veiledning!

Verdi kr. 1497,-

Din pris kr. 0,-

Dette får du i Klart du kan kurset:

 • Gjennom 8 moduler får du videoleksjoner, nye verktøy og oppgaver som tar deg til målet
 • Med lave skuldre tar vi deg steg for steg gjennom kurset
 • Tett og personlig oppfølging hele veien
 • 2 ukentlige gruppecoachinger, der du har mulighet til både støtte og veiledning fra eksperter og resten av gruppen
 • Klart du kan DAGBOKA, Vaneguiden og mestringskort fysisk tilsendt i posten
 • Din egen heiagjeng i privat gruppe på Facebook

Meld deg på kurset i dag 

Velg den betalingsløsningen som passer best for deg

BETAL MÅNEDLIG

4 månedlige avdrag på

Ordinær pris: 1645,-

Nå: 1395,-

BETAL HELE BELØPET

1 innbetaling på

Ordinær pris: 5997,-

Nå: 4997,-

Suksessgaranti

Knekker du ikke slankekoden eller får betydelig progresjon i løpet av 60 dager,
får du hele kursavgiften refundert eks. fysiske verktøy.

Garantien forutsetter at du kan dokumentere at du har deltatt på livecoachinger,
tatt hele kurset, gjort oppgaver, fulgt systemet og benyttet deg av samtaler med
oss hvis du sliter.

PS: Dette ikke noe quick fix. Garantien inkluderer nye ferdigheter innenfor mentale teknikker, men ikke et spesifikt antall kilo

 

Knekker du ikke slankekoden eller får betydelig progresjon i løpet av 60 dager, får du hele kursavgiften refundert eks. fysiske verktøy.

Garantien forutsetter at du kan dokumentere at du har deltatt på livecoachinger, tatt hele kurset, gjort oppgaver, fulgt systemet og benyttet deg av samtaler med oss hvis du sliter.

PS: Dette ikke noe quick fix. Garantien inkluderer nye ferdigheter innenfor mentale teknikker, men ikke et spesifikt antall kilo.

 

Som sett i

Ofte stilte spørsmål

Hvor foregår Livecoachingen?

Den foregår online på Zoom hver mandag og torsdag. Sørg for å være pålogget 5-10 minutter før kursstart for vi ønsker å starte presis. Opplever du problem med lenken, vennligst ta kontakt med oss.

Kan jeg være anonym på sendingene?

Du velger selv om du vil delta med lyd og bilde, eller være anonym. Vi oppfordrer alle til å delta aktivt for størst utbytte, men dette er helt opp til deg.

Kan jeg se opptaket etterpå?

Vi legger ut mandagscoachingen etter sending, mens torsdagscoachingen ikke legges ut. Dette fordi vi ønsker at de som ikke ønsker at det tas opptak også skal kunne delta.

Hvordan får jeg tilgang til kurset?

Etter påmelding får du en egen velkomstmail med brukernavn og passord til kurset. Det er viktig at du oppgir korrekt e-postadresse ved påmelding.

Hvor lenge har jeg tilgang til kursinnholdet?

Du har tilgang til kursinnholdet på livsstid så lenge det eksisterer

Får jeg tilgang til dere?

Du har tilgang til å stille spørsmål til din coach i hele kursperioden

Er påmeldingen bindende?

Påmeldingen er bindende når du melder deg på kurs. Du kan velge å betale hele beløpet ved kursstart, eller dele det opp i 4 deler a kr. 1395,-. Suksessgaranti!

Vi tar forbehold om endringer i kurset som skyldes forhold utenom vår kontroll. Vi forbeholder oss også retten til å avlyse dersom det blir for få påmeldte ved kursstart. Det vil da bli mulig å melde seg på ved en senere anledning og du vil få pengene tilbake.

Har du spørsmål, så ta kontakt med oss på mail@weightwellness.no