FÅ HODET MED DEG – GÅ NED I VEKT!

Dag 5: Tid for refleksjon, hvordan gikk det i dag?

I dagens episode snakker Hege om refleksjon. Hva er det som gjør at vi feiler eller lykkes? Hvordan kan vi reflektere for å øke muligheten for å lykkes med livsstilsendring? Hvorfor er hvorfor så viktig?

Vi oppsummerer våre 4 dager sammen.

Hege parter i dag om hvordan vi bruker denne formen for trening for å gjøre våre medlemmer RÅ på gjennomføring.

Her er 3 ting å ta med seg fra dagens video

1% bedre

Det handler ikke om å ta de store skippertakene hele tiden, det handler heller ikke om å gjøre de voldsomme omveltningene. Det handler om å se ting litt i makro (smått) og se på hva kan jeg gjøre 1% bedre i dag, som blir både 10,20,50% og mer i fremtiden?

Å lengte etter målet

Det er viktig at vi ikke bare lengter etter målet og tenker at dette er noe vi i en «perfekt verden» kan oppnå. Vi må reflektere og planlegge slik at vi kan komme dit vi vil. Alle drømmer er oppnåelige, så lenge man jobber hardt nok og ikke minst riktig nok for å nå dem. Husker du de saboterende tankene? Å si til seg selv at drømmer er urealistiske er en av mange måter å sabotere for seg selv.

Overveldende

Alt som er overveldende blir som regel dyttet vekk. Fokuser derfor mer på det som er mulig å oppnå, fremfor å utelukkende ha blikket festet på det ultimate målet. Ok, så er det 40 kg du ønsker å gå ned. Men betyr det at du har feilet bare fordi du ikke har nådd dette målet på 1 år? Det å ikke overvelde seg selv med inngripende endringer kan ha en mye større positiv effekt på sluttresultatet, enn om man går hardt ut med et opplegg man rett og slett ikke makter å gjennomføre.

Tusen takk for 5 flotte dager sammen!

Er dette starten på noe bra?

Da har vi gjennomført 5 flotte dager sammen der du har fått et lite lyn-kurs på hvordan vi i WeightWellness jobber for at våre medlemmer skal nå målene sine. Det er betydelig med forskning på området som sier at livsstilsendring og det å gå ned i vekt starter i hodet, og det er derfor vi fokuserer så mye på akkurat dette før vi setter i gang med våre opplegg.

Hvis du ønsker kan vi nå sende deg en plan for hvordan du kan komme raskt i gang med å nå dine mål.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!