FÅ HODET MED DEG – GÅ NED I VEKT!

Dag 1: Stå i mot fristelser og forbered deg mentalt på dem

I dagens video snakker Hege om hvordan du kan, gjennom kognitiv trening, forberede deg på alle de fristelsene og utfordringene som kommer i løpet av en dag og en uke.

For de av dere som ikke er så kjent med begrepet «kognitiv» så prater Hege også litt om hva dette er og hvordan vi bruker denne formen for trening for å gjøre våre medlemmer RÅ på gjennomføring.

Her er 3 ting å ta med seg fra dagens video

Hva betyr ordet kognitiv?

Kognitiv betyr hvordan vi forholder oss til tankene våre, og hvordan vi tolker den informasjonen som kommer til oss. Alle har en kognitiv prosess i eget hode, bevisst eller ubevisst, og vår måte å jobbe med disse tankene på avgjør hvordan vi aggerer.

Alle er motivert til første hinder

Å jobbe kognitivt betyr at man aktivt reflekterer over, og justerer egne handlinger etter, sin egen refleksjon over hvor attraktiv konsekvensen av handlingen er. Mange kan kjenne seg igjen i «å falle for fristelsen» og det er nettopp dette tankesettet vi må jobbe med i kognitiv trening for å sikre suksess i livsstilsendring.

Forberedelse er alt

Det kommer alltid tøffe tider. Både i vektnedgang og livet generelt opplever man alltid opp og nedturer. Det som skiller de som når målene sine på tross av disse nedturene, er de som har evnet å forberede seg på at ting faktisk kan skje. I tillegg har de en klar og tydelig strategi for hva som skal skje hvis og når denne nedturen kommer. Dette er kognitiv trening.

Til dag 2 ønsker vi å gi deg en utfordring!

Din aller største utfordring

De aller fleste vi i WeightWellness prater med har en eller annen utfordring som de stadig støter på. Dette kan være hva som helst; motivasjon, penger, livssituasjon…grunnene kan være mange.

Til i morgen vil jeg at du skal reflektere over hvilke eller hvilken utfordring dukker opp hver gang du prøver å gå ned i vekt?

Bruk gjerne arbeidsarket for å skrive ned din største utfordring

Lykke til!